McLaren-pomo Zak Brown paljasti alkuviikosta, että legendaarinen brittitalli neuvottelee saksalaisvalmistaja Audin kanssa mahdollisesta yhteistyöstä F1-sarjassa. Aiemmin viime syksynä raportoitiin, että Audi olisi ostanut koko McLarenin F1-toimen. Tämä kuitenkin tyrmättiin brittitallin johdosta välittömästi.

Volkswagen Group on etsinyt viime vuosina keinoa saada yhden valmistajistaan mukaan kuninkuusluokkaan. Brown paljastaa myös, että moottorivalmistajansa menettänyt Red Bull neuvottelee para-aikaa Porschen kanssa. Uusia valmistajia kiinnostaa erityisesti uudet moottorisäännöt, jotka astuvat voimaan kaudella 2026

– Olen kuullut puhetta, että jotain olisi tapahtumassa Red Bullin sekä Porschen välillä. He (Volkswagen Group) ovat käyneet paljon neuvotteluja tallien kanssa, myös meidän. Olemme kuitenkin tällä hetkellä tyytyväisiä tilanteeseemme, Brown kommentoi Racer.comille.

– Nyt vain odotamme liittyvätkö he sarjaan, sillä eihän se ole vielä varmaa. Haluamme arvioida tilanteemme kaudelle 2026 lähempänä ajankohtana.