Viime vuosina F1-sarjaa dominoinut Mercedes muuttaa kuljettajakaksikkoaan ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Luotettavan Valtteri Bottaksen tilalle nostetaan huippulupaus George Russell.

Russell on väläytellyt potentiaaliaan ensimmäisen kolmen kautensa aikana kuninkuusluokassa. Kärkikahinoista Russell on kuitenkin suurimmaksi osaksi puuttunut, sillä miehen Williams-kilpuri on kuulunut sarjan heikoimpiin.

F1-voittaja David Coulthard uskoo Russellin pärjäävän saksalaistallissa pitkässä juoksussa, mutta ennustaa 23-vuotiaalle karua heräämistä Lewis Hamiltonin tallikaverina.

– Uskon Georgen yltävän Lewisin vauhtiin, sekä jopa peittoamaan hänet aika-ajoissa joskus. Mutta hän tulee kokemaan karun herätyksen. Hän on vielä pentu, ja pennuilla on tapana pissata alleen, skotti kommentoi The Telegraphille.

Russell nappasi uransa ensimmäisen palkintosijoituksen Span tynkäkilpailussa viime kaudella. Britti esiintyi edukseen myös kauden 2020 Sakhirin osakilpailussa. Tällöin Mercedeksellä debytoinut Russell oli lähellä voittoa, mutta tallimoka varikolla sekä rengasrikko pudotii britin lopulta sijalle yhdeksän.