Motorsport.comin mukaan F1-sarjan moottoriurheilujohtaja Ross Brawn jättää tehtävänsä kauden 2022 päätteeksi. Tämän lisäksi sarjan tekninen päällikkö Pat Symonds jättää F1-sarjan jo ensi kesänä.

F1-sarja julkaisi tiedotteen organisaation sisäisistä jatkosuunnitelmista, mitkä viittasivat 67-vuotiaan Brawnin jättävän tehtävänsä. Varmaa tietoa moottoriuhreilukonkarin lähtöhetkestä ei ole kuitenkaan tiedossa. Brawn on vastannut F1-sarjan teknisistä sekä urheilullisista muutoksista, kuten uudesta sprinttiformaatista.

Brawn toi vanhan kolleegansa Symondsin mukaan kaavailemaan F1-sarjan tulevaisuutta. Symonds on vastuussa ensi kauden suurista sääntömuutoksista. Konkarin viimeinen jälki F1-sarjaan nähdään kaudella 2026, kun uudet moottorit saapuvat kuninkuusluokkaan.

Symondsin kokoama 15 insinöörin ryhmä siirtyy työskentelemään kansainväliselle autoliitolle, FIA:lle.