Alfa Romeo on solminut jatkosopimuksen puolalaisen öljyteollisuuskonserni PKN Orlenin kanssa.

Tallin kuskipaletti pysyy yhdeltä osin ensi vuonna samana kuin tälläkin kaudella, sillä Alfa Romeo julkisti samalla, että puolalaiskuljettaja Robert Kubica jatkaa roolissaan tiimin testi- ja varakuljettajana.

Kisakuljettajan tehtäviä sveitsiläistallissa hoitaa ensi kaudella Valtteri Bottas sekä debyyttinsä tekevä Guanyu Zhou.

Tallin tavoitteena on myös alkaa pikkuhiljaa ajamaan sisään F2-lupaus Theo Pourchairea kohti kuninkuusluokan saloja. 18-vuotias ranskalainen on Sauberin kuskiakatemian kruununjalokivi.

Formula 2 -sarjassa nuorukainen on ottanut tällä kaudella kaksi voittoa ja majailee pistetaulukossa ennen kahta viimeistä viikonloppua viidentenä. Vaikka Kubica on nimitetty viralliseksi testi- ja varakuljettajaksi, saattaa Pourchairella olla edessään joitakin mahdollisuuksia toimia puolalaisen sijaisena ensi kaudella.