Valtteri Bottas odottaa vaikeaa kilpailua Austinissa – ”Heitä ei ole helppo ohittaa”

© Kuva: Getty Images

Ruudusta yhdeksän lähtevä Valtteri Bottas odottaa USA:n kilpailusta vaikeaa. Suomalaiskuski oli lauantaina aika-ajossa neljäs, mutta kauden kuudes asennettu polttomoottori pudotti miehen viisi lähtöruutua taaemmas.

Suomalaiskuskin omat sanat eivät hehkuneet luottamusta. Bottas tiedostaa tilanteensa vaikeuden, eikä aliarvioi edessä majailevia kuljettajia. 32-vuotiaan läheltä starttaavat Pierre Gasly sekä McLarenit ja Ferrarit.

– He eivät ole helppoja ohitettavia. Perjantain harjoituksessa tunsin, kuinka vaikea täällä on seurata auton perässä. Tällä hetkellä kilpailu näyttää kahden pysähdyksen ajolta, joten pidämme strategiamme auki, Bottas kommentoi Motorsport.comin mukaan.

– Ei sitä koskaan tiedä. Uskon mahdollisuuksien kuitenkin ilmenevän.

Moottorivaihto on Bottakselle kolmas neljään kilpailuun. Suomalaiskuski ylsi Italiassa palkintokorokkeelle ja Sotshissa viidenneksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.