”Andrettille on myyty nyt 80% osakkeista” – entinen F1-kuljettaja pitää Valtteri Bottaksen uuden tallin omistajanvaihdosta varmana

© Kuva: Getty Images

Yksi tämän hetken suurimmista puheenaiheista F1-sarjan ympärillä on Alfa Romeon mahdollinen myynti. Entinen F1-kuski Michael Andretti on raporttien mukaan halukas ostamaan Sauberin osakkeita tullakseen tallin omistajaksi.

Entisen F1-kuski Ralf Schumacherin mukaan kauppa on jo varma. Useat lähteet pitävät neuvottelujen olevan pitkällä, mutta saksalaisen mukaan 80% on jo kaupattu.

– Tätä ei olla tiedotettu vielä virallisesti, mutta Andrettille on myyty jo 80% Sauberin osakkeita. Rausingin perhe ei ole enää johdossa, vaikka Finn Rausing pitikin itsellään 20% osakkeista, Schumacher kommentoi Sky Germanylle.

Lisää bensaa liekkeihin löi McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown. Andrettin ystävän mukaan entinen kilpakuski on ”tosissaan F1-tallin hankkimisesta”.

Valtteri Bottas kommentoi mahdollista kauppaa torstaina. Suomalaiskuski ei ole omien sanojensa mukaan tietoinen omistuksen vaihdoksesta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.