Valtteri Bottas ei ollut tietoinen Alfa Romeon mahdollisesta jättikaupasta – ”Olisi kiva tietää enemmän heidän suunnitelmistaan”

Valtteri Bottaksen tuleva talli Alfa Romeo on ollut isojen myyntihuhujen keskellä. Autosportin mukaan entinen F1-kuski Michael Andretti olisi halukas ostamaan osake-enemmistön Sauberista.

Suomalaiskuljettaja ei ollut tietoinen mahdollisesta kaupasta sopimuksen allekirjoitushetkellä. Bottaksen mukaan omistajan vaihtuminen ei kuitenkaan saisi häntä kyseenalaistamaan päätöstään.

– En ollut tietoinen näistä neuvotteluista sopimusta allekirjoittaessa, enkä ole perillä yksityiskohdista nytkään, Bottas kommentoi torstain lehdistötilaisuudessa.

– Luotan siihen, että näistä asioista päättävät ihmiset tietävät sen, mikä on tallille parasta. Kyse on bisneksestä, joten en usko, että pystyisin vaikuttamaan omistajaan millään tavalla. Luotan heidän kykyynsä johtaa tallia.

– Ei minua haittaa, jos omistaja vaihtuisi. Olisi kiva saada tietää heidänn suunnitelmistaan enemmän, jos niin tapahtuisi, Bottas päätti.

Suomalaiskuljettaja siirtyy Alfalle monivuotisella sopimuksella. Ainoa vapaa ajopaikka ensi kaudelle löytyy Bottaksen viereltä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.