Valtteri Bottaksen tuleva talli Alfa Romeo on ollut isojen myyntihuhujen keskellä. Autosportin mukaan entinen F1-kuski Michael Andretti olisi halukas ostamaan osake-enemmistön Sauberista.

Suomalaiskuljettaja ei ollut tietoinen mahdollisesta kaupasta sopimuksen allekirjoitushetkellä. Bottaksen mukaan omistajan vaihtuminen ei kuitenkaan saisi häntä kyseenalaistamaan päätöstään.

– En ollut tietoinen näistä neuvotteluista sopimusta allekirjoittaessa, enkä ole perillä yksityiskohdista nytkään, Bottas kommentoi torstain lehdistötilaisuudessa.

– Luotan siihen, että näistä asioista päättävät ihmiset tietävät sen, mikä on tallille parasta. Kyse on bisneksestä, joten en usko, että pystyisin vaikuttamaan omistajaan millään tavalla. Luotan heidän kykyynsä johtaa tallia.

– Ei minua haittaa, jos omistaja vaihtuisi. Olisi kiva saada tietää heidänn suunnitelmistaan enemmän, jos niin tapahtuisi, Bottas päätti.

Suomalaiskuljettaja siirtyy Alfalle monivuotisella sopimuksella. Ainoa vapaa ajopaikka ensi kaudelle löytyy Bottaksen viereltä.