Valtteri Bottaksella riittää motivaatiota loppukauteen – Suurimmat toiveet kuitenkin jo ensi kaudessa

Ensi kaudella F1-sarjassa nähdään pitkästä aikaa vain yksi suomalaiskuljettaja, kun Valtteri Bottas vetää Alfa Romeon ajohaalarit niskaansa, Kimi Räikkösen päättäessä oman uransa.

Bottas on ajanut Mercedeksellä kaudesta 2017 asti ja on päässyt jokaisella Mercedes-kaudellaan juhlimaan valmistajien mestaruutta ja onnistunut keräämään tililleen yhdeksän osakilpailuvoittoa.

Suomalainen tuskin ajaa ensi kaudella osakilpailuvoitoista, mutta Bottas ei kuitenkaan ole huolissaan katsoessaan tulevan tallinsa kuluvan kauden heikkoja tuloksia.

– Tiedän, että he eivät ole juurikaan kehittäneet tämän kauden autoaan, sanoo Bottas RaceFansin mukaan.

– Tiedän kuitenkin sen, kuinka he ovat puskeneet kohti tulevaa, joten en ole huolissani.

– Ensi vuonna on erilaiset autot ja kaikkea, joten olen tietysti toiveikkaampi sen suhteen, mitä heidän tuloksensa ovat nyt, jatkoi suomalainen.

Kuluvaa F1-kautta on jäljellä enää seitsemän osakilpailun verran ja Bottas on jälleen kerran pudonnut jo mestaruustaistosta hyvissä ajoin pois. Suomalainen on juhlinut GP-voittoa viimeksi noin vuosi sitten Venäjän Sothsissa ja Bottas onkin päättäväinen lisätäkseen vielä loppukaudella voittomääräänsä F1-urallaan.

– Tahdon voittaa, naulaa Bottas.

– Tahdon tosissani voittaa ja napata viidennen valmistajien mestaruuden. Yksittäiset kisat motivoivat minua vielä todella paljon, sanoi Mercedes-kuljettaja.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.