McLarenilla pidetään odotukset edelleen maltillisena, vaikka Italian GP:stä perinteikäs brittitalli nappasikin upeasti kaksoisvoiton.

McLarenista tuli samalla kuluvan kauden ensimmäinen tiimi, joka onnistui kaksoisvoittoon kurvailemaan. Tallipäällikkö Andreas Seidl ei paukuttele henkseleitä ja kertookin ihailevansa Mercedestä sekä Red Bullia siitä syystä, että he ovat vahvoja jokaisella radalla.

– Kunnioitan sitä, että Mercedes ja Red Bull pystyvät taistelemaan voitoista joka ikinen viikonloppu, kertoo Seidl motorsport.com -sivustolla.

– Se on se ero, joka meillä on tiiminä heihin, joten emme anna liikaa huomiota kaksoisvoitolle.

– Loppupeleissä se oli sensaatiomainen tulos meille, mutta vain seitsemän päivää aiemmin meidät tuhottiin Zandvoortissa vauhtimme puolesta, jatkaa Seidl.

Seidl jatkaa kertoen, että ero huipputalleihin tulee nimenomaan siitä, että heidän vauhtinsa riippuu niin paljon rataprofiilista.

McLaren on valmistajien MM-pisteissä tällä hetkellä kolmantena. Brittitalli on käynyt koko kauden kovaa taistoa Ferrarin kanssa nimenomaan tuosta kolmannesta sijasta. Kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Venäjän Sotshissa.