Kilpaveljiltä lohdullisia sanoja voittonsa viime hetkillä menettäneelle Lando Norrisille – ”Hänen ensimmäinen voittonsa on vain ajan kysymys”

© Kuva: Getty Images

McLaren-kuljettaja Lando Norris kerää sympatiaa kilpaveljiltään Venäjän GP:n dramaattisten vaiheiden jäljiltä.

Nuori britti johti kilpailua suurimman osan ajasta, mutta lopun sadekeli ja rengasruletti vesitti uran ensimmäisen voiton.

Ferrari-kuljettaja Charles Leclerc koki omassa kilpailussaan samankaltaisen kohtalon, vaikka monacolainen ei tosin taistellut kärkisijoista. Myös Leclerc jäi radalle kuivan kelin renkailla ja se päätös osoittautui vääräksi. Ferrari-kuljettaja kehui pitkään kilpailua johtanutta Norrisia ja sanoi hänen debyyttivoittonsa olevan vain ajan kysymys.

– Voin kuvitella miltä hänestä tuntuu, sillä hän on myös osana päätöksentekoa tällaisissa tilanteissa ja hänellä saattaa olla todella syyllinen olo, samaistui Leclerc RaceFansin mukaan.

– Mutta hän on uskomaton kuljettaja ja näyttänyt sen usein tänä vuonna. Hänellä on ollut upea kausi ja uskon hänen oppivan tästä.

– Hänen ensimmäinen voittonsa on vain ajan kysymys. Mielestäni hänen ei pitäisi olla niin pettynyt tuollaisen kilpailun jälkeen, lohdutti monacolainen.

Kolmannesta ruudusta kilpailuun lähtenyt Williams-kuljettaja George Russell oli samoilla linjoilla Leclercin kanssa. Russell pystyi samaistumaan Norrisin tilanteen haastavuuteen, sillä kärjessä ajaessa on vaikeaa tehdä suuria peliliikkeitä.

Lewis Hamiltonin oli paljon turvallisempaa tehdä oma varikkostoppinsa aiemmin, sillä MM-haastaja Max Verstappen oli kaukana ja ero taaksepäin oli muutenkin suuri.

– Johdat kisaa ja sitten näet sadepisaroita visiirissäsi. Sinulla on vain hävittävää, tulet sitten varikolle tai pysyt radalla, sanoi Russell puolestaan Motorsport-Totalille.

– Tiedän, että tuo todellakin sattuu, totesi ensi kaudella Hamiltonin tallikaverina ajava Russell.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.