Huomasitko tämän hurjan tapauksen Hollannin GP:n lähdössä? ”Hän yritti vilkuttaa itselleen apua”

© Kuva: Getty Images

McLarenin Daniel Ricciardon vaikea kausi sai jatkoa Hollannissa. Aussikuljettaja jäi ilman pisteitä ja lopulta myös tallikaverinsa taakse, vaikka hän lähti koitokseen Lando Norriksen edestä.

Oli kuitenkin hilkulla, ettei Ricciardo olisi lähtenyt matkaan ollenkaan. Sky Sportsin -asiantuntija Anthony Davidson paneutui sunnuntain osakilpailun lähdössä kokonaan pimentoon jääneeseen seikkaan.

Ricciardon pysähtyessä lähtöruutuunsa lämmittelykierroksen jälkeen alkoivat jännittävät ajat. Aussikuski ei nimittäin saanut ykkösvaihetta päälle, mikä estäisi hänen lähtönsä osakilpailuun. Ricciardo viittoili aggressiivisesti tallinsa suuntaan, jotta lähtöä viivästytettäisiin turvallisuussyistä, mutta turhaan.

Ricciardo sai vaihteen päälle noin sekunti ennen valojen syttymistä. Ricciardo menetti lähdössä ymmärrettävästi muutaman sijan, mutta kampesi ne takaisin avauskierroksella.

– Niin kuin näette, hän viittoo kovasti apua itselleen, mutta turhaan. Nyt hänen täytyi vain kerätä itsensä ja valmistautua lähtöön. Hän tunsi itsensä varmasti todella yksinäiseksi tuossa tilanteessa, ex-kuski Davidson kommentoi tilannetta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.