Ferrari-kuljettajat Charles Leclerc ja Carlos Sainz eivät usko haastavansa tosissaan Mercedestä sekä Red Bullia Unkarissa.

Kaksikosta ensimmäisenä mainittu taisteli Britannian GP:ssä yllättäen jopa voitosta viimeisille kierroksille saakka, kun kymmenen sekunnin aikasakon kärsinyt Lewis Hamilton joutui takaa-ajajan rooliin.

Ferrari on ollut vahva tämän kauden aikana hitaammilla ja kimurantimmilla radoilla. Leclerc ajoi Monacossa ja Bakussa paalupaikalle ja Hungaroring saattaisi olla punaisille autoille jälleen pieni iskun paikka.

– Haluamme kaikki olla optimistisia edellisten kilpailuiden vahvojen esitysten jälkeen, sanoi Leclerc.

– Se on hyvä asia ja olemme hyvällä mielellä, mutta voitto Budapestissa saattaa olla liian optimistista.

Leclerc sanoi, että McLarenin lyöminen on heidän ensisijainen tavoite.

– Realistisesti ajateltuna, olisimme iloisia, jos olemme heti kahden huipputallin jälkeen, jatkoi monacolainen.

Toinen Ferrari-kuljettaja Sainz sanoo, että Hungaroring usein mielletään hidasvauhtiseksi radaksi, mutta nykyään asia ei hänen mielestä ihan niin suoraviivainen ole.

– Budabest on oikeastaan viimevuosien aikana kasvanut oikeastaan aika kovavauhtiseksi radaksi, sanoi Sainz.

– Jos verrataan Monacoon ja Bakuun, siellä on paljon kakkos- ja kolmosvaihteen mutkia. Budapestissä mennään nykyään näillä korkean downforcen autoilla keskisektorissa jatkuvasti neljännellä, viidennellä ja kuudennella vaihteilla.

– Joten se ei ole enää puhtaasti hidasvauhtinen rata, kuten menneisyydessä. En usko sen olevan meille hyvä rata, mutta uskon meillä olevan mahdollisuudet olla heti Red Bullin ja Mercedeksen perässä, pyöritteli espanjalainen.

Unkarin GP-viikonloppu polkaistaan käyntiin perjantaina. Koko tulevan viikonlopun aikataulun ja lähetysajat näet tästä!