Alpinella kaasutteleva Fernando Alonso sanoo FIA:lla olevan tällä hetkellä hieman pallo hukassa.

Espanjalaisen mielestä tuomariston pitäisi keskittyä enemmän ratarajojen tarkkailuun kuin voittotuuletuksiin. Max Verstappen sai viime sunnuntain Steiermarkin GP:n jälkeen kilpailunjohdolta varoituksen juhlittua voittoaan näyttävästi suditellen maalisuoralla.

– Pidän siitä, kun voit olla oma itsesi ja mielestäni sitä (Verstappenin sudittelu) oli hauskaa katsoa, sanoi Alonso.

– Kuten donitsit aikoinaan Abu Dhabissa. Mielestäni fanit pitivät siitä ja sosiaalisessa mediassa on runsaasti videoita niistä hetkistä.

Kaksinkertaista maailmanmestaria jäi kaivelemaan Steiermarkin GP:ssä avausmutkan tilanne, jossa espanjalainen omien sanojensa mukaan ohitti ensimmäisessä mutkassa kaksi autoa, mutta he ajoivat vauhdilla pitkäksi ja tulivat radalle takaisin Alonson eteen.

– Siitä ei tullut varoituksia, joten heillä on vielä töitä tehtävänä, totesi espanjalainen.