Avautuuko Kimi Räikköselle vielä tämän kauden aikana parempi mahdollisuus pistesijoihin? – ”Tahdomme kuroa eroa umpeen”

Kimi Räikkösen edustama Alfa Romeo -talli aikoo vielä tämän kauden aikana lyödä uutta palikkaa autoihinsa ja yrittää saavuttaa edellä meneviä kilpailijoitaan.

Kauden alussa sveitsiläistalli ilmoitti monien muiden tiimien tapaan, etteivät he juurikaan puske päivityksiä autoihinsa tämän kauden aikana. Alfa Romeo onkin rohkaistunut odotuksia vahvemmasta vauhdistaan ja yrittää ottaa vielä keskikastin tiimejä kiinni, jotta he pystyisivät vahvemmin taistelemaan pisteistä jo tämän kauden aikana.

Viime viikonloppuna ajetussa Espanjan GP:ssä Räikkönen pystyi ajamaan Alfansa jopa toisen Aston Martinin edelle, eikä pistesijat ollut taaskaan kovinkaan kaukana.

– Yritämme voittaa ainakin heidät, sillä he ovat siinä etäisyydellä tällä hetkellä, että pystymme kilpailemaan heidän kanssaan, sanoi Alfa Romeon ratatoimintojen johtava insinööri Xevi Pujolar.

– Sanoin jo edellisen kilpailun jälkeen, että tällaiset tilanteet, joissa renkaiden kesto ei ole täysin selvää, avaa meille mahdollisuuksia.

Pujolar vertaa kilpuriaan kilpailijoihinsa ja kertoo ainakin Alpinella olevan selkeästi nopeampi auto kuin heillä, vaikka kisapäivänä he pystyivätkin olemaan heitä paremmassa vauhdissa. Espanjalaisinsinööri fiilisteli myös sitä, että he kisasivat aidosti AlphaTaurin Pierre Gaslya vastaan.

– Kimi oli Pierrenkin edellä jo, mutta sitten hän pystyi ohittamaan meidät, koska jouduimme ruuhkaan. Vapaassa ilmassa Kimi olisi pystynyt pitämään hänetkin takanaan, sanoi Pujolar.

– Pystyimme taistelemaan, mutta tarvitsemme hieman vielä vauhtia ollaksemme kymmenen joukossa. Uskon, että se on mahdollista, paalutti espanjalaisinssi.

Pujolar ei paljastanut, missä vaiheessa he lopettavat tämän kauden autonsa kehitystyön kokonaan, mutta varmisti sen, että lisää päivityksiä on vielä tulossa.

– Puskemme vielä joitakin päivityksiä ja meillä on uusia osia autoissamme jo seuraavissa kisoissa, kertoi Pujolar.

– Tahdomme ehdottomasti kuroa eroa umpeen ja taistella niiden tiimien kanssa, jotka ovat edellämme, lisäsi Pujolar.

Alfa Romeo on neljän ajetun osakilpailun jälkeen MM-sarjassa edelleen pisteittä.

 


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille