Pettynyt Alpine-johtaja tuskailee autonsa ongelmia: ”Ne saattavat aiheuttaa murheita kesällä”

© Kuva: Getty Images

Alpinen avausviikonlopun osakilpailu Bahrainissa oli vaikea. Legendaarinen Fernando Alonso joutui keskeyttämään kilpailun voileipäpaperin takia, kun taas espanjalaisen tallikaveri, Esteban Ocon, ajoi ruutulipulle vasta sijalla 13.

Lähdettyään tavoittelemaan kaudella 2021 valmistajien MM-sarjan kolmatta sijaa, avausviikonloppu oli ranskalaistallille valtava pettymys. Tallin toiminnanjohtaja Marcin Budkowski kertoi lauantaina Motorsportille ongelmien johtuneen Bahrainin tukahduttavasta kuumuudesta.

– On selvää, ettemme voi olla tyytyväisiä auton käyttäytymiseen kuumissa olosuhteissa, Budkowski aloittaa.

– Olimme vaikeuksissa Bahrainin kolmansissa vapaissa harjoituksissa, vaikka pärjäsimme hyvin toisissa harjoituksissa ja aika-ajoissa.

Mies kertoo pelkäävänsä ongelmien aiheuttavan lisää myrskypilviä kesän kuumina kuukausina.

– Meillä on vielä läksyjä tehtävänä, jotta voimme ymmärtää miksi olemme hitaita kuumissa olosuhteissa. Emme odota kohtaavamme näitä ongelmia vielä Portugalissa tai Imolassa, mutta ne voivat aiheuttaa murheita kesällä, hän summaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.