F1-kausi starttasi perjantaina Bahrainissa vapaiden harjoitusten merkeissä. Katsojien silmiin pisti eritoten Williams-tallin koskettava tribuutti kaksi viikkoa sitten menehtyneelle F1-legenda Murray Walkerille.

Walker on monille sarjan faneille F1-sarjan tunnetuin ääni. Walker selosti moottoriurheilun kuningassarjaa yli 30 vuotta. Britti menehtyi Bahrainin talvitestien aikaan.

Williams päätti maalauttaa Walkerin yhden tunnetuimmista lausahduksista auton pääsuoja halon keskelle.

Walkerin ikuistettu lausahdus ”And I’ve got to stop, because I’ve got a lump in my throat” kuultiin vuoden 1996 mestaruuden ratketessa. Williamsin Damon Hill voitti uransa ainoan maailmanmestaruuden Japanissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Formula 1

@F1
Beautiful tribute to Murray Walker ❤️

👏 @WilliamsRacing

#BahrainGP 🇧🇭 #F1