Vuoden 2013 Caterham-tallissa viettänyt hollantilainen, Giedo van der Garde, otti kotimaiselleen RTL GP Magazinelle puhuessaan kantaa Lewis Hamiltoniin F1:n keulakuvahahmona.

– Hän on muuttunut ihmisenä. Ennen hän teki aina välillä jotain hullua, mutta ei enää pitkään aikaan. Siinä ei ole mitään vikaa mitä hän tekee radalla, mutta sen ulkopuolella hänestä on tullut vähän tylsä kaveri, mies toteaa.

Yksi turvallisimpia veikkauksia F1:n keulakuvaksi seuraavan kymmenen vuoden ajan on myös hollantilainen Max Verstappen. Nuorukainen on häikäissyt nopeudellaan, mutta toisinaan miehen perinteinen formulanimi on koristanut iltapäivälehtien otsikoita myös kantajansa räjähtävän temperamenttin ansiosta.

– Verstappen ei muutu. Hän on edelleen vain normaali kaveri, jonka kanssa voi vain rentoutua ja naureskella, van der Garde paljastaa.