Renault-pomo hävisi vedon F1-palkintosijasta Daniel Ricciardon kanssa – ”Nyt se on totta”

© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardo vahvisti tehneensä tallipomonsa Cyril Abiteboulin kanssa vedon, jonka mukaan Renault-jehu joutuisi tatuoimaan itsensä aussikuskin kauden ensimmäisen palkintosijan jälkeen.

Pitkään epäonnisten teknisten vikojen ja keskinkertaisen suorituskyvyn kanssa tuskaillut Ricciardo ylsi sunnuntainta Nürburgringin F1-osakilpailussa upeaan saavutukseen. Mies ajoi Eifelin GP:ssä kolmanneksi, mikä oli hänelle vuoden ensimmäinen palkintosija.

Mainio tulos tiesi Renault’n väelle suurta juhlan aihetta. Tappion edessä joutui nöyrtymään kuitenkin Abiteboul, joka oli erehtynyt lyömään vetoa kehonsa tatuoinnista palkintosijan sattuessa Ricciardon kohdalle tällä kaudella.

Sunnuntaina veto kävi toteen. Ricciardo vakuutti medialle kisan jälkeen pääsevänsä valitsemaan Abiteboulin tatuoinnin, jonka hän suunnitteli liittyvän jotenkin itseensä ja huipputuloksensa tekopaikkaan Saksaan.

– Nyt se on totta. Se tulee tapahtumaan – varmaan jotain minuun liittyvää saksalaisella mausteella, australialainen naureskeli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.