Nico Rosberg uteli F1-konkarilta Pierre Gaslysta liikkuvista huhuista

© Kuva: Getty Images

Nico Rosberg yritti nyhtää Saksan F1-kisan varikollla Paul di Restalta tietoja huhuista, joiden mukaan Pierre Gasly olisi onnistunu suututtumaan Red Bullin johtajiston.

Viime vuoden parhaana tulokkaana palkitun Alex Albonin nousukiito on vaihtunut tällä kaudella varsin alavireiseen rämpimiseen. Hänen tieltään Alpha Taurille alennettu Gasly on sen sijaan ollut jatkuvasti yhä vakuuttavammassa vireessä.

Albonin tulokset ovat olleet niin kehnoja, että media on alkanut jo spekuloida 24-vuotiaan lähtöpasseilla Red Bullin ykköstallissa. Gaslylle on ehdoteltu uutta ylennystä, jota di Restan mukaan ei irtoaisi tietyistä syistä helpolla.

– Pierre Gaslylla on ollut eeppinen kausi. Paul, tiedät jotain, mitä me emme. Miksi Gasly ei olisi Red Bullin autossa ensi vuonna?

– Puhun vain kuiskailuista, joita kuulee varikolla. Jotenkin hän on onnistunut suututtumaan tiettyjä ihmisiä Red Bullilla, di Resta arvuutteli.

“The junior programme is not providing someone to step up and push Max hard enough,” Di Resta said on Sky F1.

Riitahuhuista huolimatta F1-veteraanit kokevat kummatkin Gaslyn ansainneen Red Bull -pestin vahvoilla esityksillään.

– Tällä hetkellä valitsisin varmaankin Gaslyn ja antaisin hänelle toisen mahdollisuuden. Ollaksemme rehellisiä, hän ansaitsee sen. Hän on tehnyt tarpeeksi rakentaakseen itseluottamuksensa taas koholle, brittikonkari vakuutti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.