F1-veteraaneilla ehdotus Max Verstappenin uudesta tallitoverista – ”Nopea ja takanaan megabudjetti”

© Kuva: Getty Images

Entisen F1-kuskin Giedo van der Garden ja autourheiluveteraani Robert Doornbosin mielestä Sergio Perez olisi oiva valinta Red Bullin uudeksi kuljettajaksi Max Verstappenin rinnalle.

Viime vuoden parhaaksi tulokkaaksi valitun Alex Albonin tämän kauden heikot tulokset ovat herättäneet spekulaatioita nuorukaisen potkuista Red Bullilta. Energiajuomayhtiö ei ole varsinaisesti tunnettu kärsivällisyydestään nuorten juniorilupaustensa kanssa.

Albonin korvaajaksi on ehdoteltu mediassa muun muassa kokenutta saksalaiskuskia Nico Hülkenbergiä. Vielä sitäkin parempi valinta olisi Racing Pointin F1-pestinsä ensi vuonna Sebastian Vettelille menettävä Perez, väittää van der Garde.

– Hän olisi hyvä tallitoveri Maxille. Uskon Helmut Markon näkevän tarpeen kokeneelle kaverille Maxin rinnalle. Jollekin, joka voi tienata paljon pisteitä, on nopea ja pysyy mukana, hollantilainen arvioi Ziggo Sportille.

Hollantilainen konkaripilotti Doornbos on maanmiehensä kanssa samaa mieltä.

– Perezillä on kaikki vaadittava tällä hetkellä. Hän on kerännyt 650 pistettä, osoittanut olevansa nopea ja hänellä on takanaan megabudjetti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.