McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown hehkutti Williamsin F1-tallin eroavaa johtajaa Frank Williamsia ja aiemmin tallin jättänyttä Patrick Headia palveluksistaan autourheilun kuninkuusluokalle.

Williams on kiistatta yksi F1-historian legendaarisimmista talleista. Sir Frank Williamsin vuonna 1977 perustama yksityistalli on tehnyt pitkän matkan moninkertaisesta maailmanmestarista pohjamutien rämpijäksi.

Hiljattain englantilaistalli myytiin vuosikausia kestäneen talousahdingon jälkeen uusille omistajille. Nyt Williamsin omistaa amerikkalainen sijoitusyhtiö Dorilton Capital ja Williamsin suku astuu syrjään.

Pitkään Williamsien rinnalla taistellut McLaren arvostaa kilpakumppaniensa tekoja lajin eteen.

– Se, mitä Sir Frank ja Sir Patrick loivat Williamsin kanssa on jotain erityistä. Vakavasti otettavina vastustajina heidän poikkeukselliset ja inspiroivat saavutukset ovat kaiverrettu nykyaikaisen Formula 1:n tarinaan. Kiitos, Brown kirjoitti Twitterissä.