Alex Albonin ensimmäinen palkintosija miellytti Red Bull -pomoa – ”Se oli fantastista”

© Kuva: Getty Images

Alexander Albon nappasi Toscanan GP:ssä ensimmäisen palkintosijansa ohittaessaan ruutulipun kolmantena. Thaikuljettaja oli ollut lähellä aiemminkin, mutta epäonni Lewis Hamiltonin kanssa oli maksanut Albonille mahdollisuuden nousta palkintokorokkeelle.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Hornerin mukaan Albonin ohitus Daniel Ricciardosta muistutti brittiä kakkoskuljettajansa aiemmasta epäonnesta.

– Minulle tuli takaumia Lewiksen kanssa käydyistä tilanteista, Horner vitsaili Sky sportsille kilpailun jälkeen.

– Onneksi Daniel jätti tarpeeksi tilaa ja tilanne oli kunnossa. Oli fantastista nähdä Alex palkintopallilla. Hänen panoksensa on ollut loistavaa koko viikonlopun ajan, hänen piti ohittaa kovia kuljettajia muutaman heikon lähdön jälkeen.

– Hän ansaitsee kaiken suitsutuksen, sillä hän ei ole antanut negatiivisen palautteen latistaa hänen itseluottamustaan. Tämä tulos motivoi häntä lisää ja on vasta ensimmäinen askel kohti parempia tuloksia, Horner päättää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.