Alfa Romeon varakuljettaja Roberta Kubica saa jälleen vastuuta tulevana viikonloppuna. Puolalainen ajaa ensimmäisissä harjotuksissa Antonio Giovinazzin paikalla. Esiintyminen on Kubicalle kauden kolmas.

Puolalainen toimi viime kaudella Williamsin kilpakuljettajana, mutta siirtyi Alfa Romeolle testikuljettajan rooliin täksi kaudeksi. Itävaltalaistallin yksi suurimmista sponsoreista on puolalainen öljy-yhtiö Orlen, minkä takia Kubicaa ajatetaan useasti.

Kubica on ajanut harjoituksia jo Itävallassa sekä Unkarissa.

– Olen tyytyväinen palatessani ratin taakse tämän kiireisen alkukauden aikana, Kubica kertoi Motorsportweek.comin mukaan.

– F1-autolla ajaminen on aina todella ainutlaatuista, mutta Silverstonen kaltaisessa paikassa se on entistä erityisempää. Tämä on historiallinen rata, joka laittaa sekä kuskin että koneiston kovalle koetukselle. Minun fokukseni on kuitenkin auton kehittämisessä.