Formula 1 -talli Haasin entinen sponsori energiajuomayhtiö Rich Energy on lähtemässä urheilubisnekseen jälleen. Rich Energyn toimitusjohtaja William Storey on kiinnostunut ostamaan jalkapallojoukkue Sunderlandin. Asiasta uutisoi Sunderland Echo -lehden jalkapallotoimittaja Mark Donnelly.

Storey ja Rich Energy muistetaan F1-sarjasta, kun se sponsoroi Haasia. Myrskyisä yhteistyö ei kestänyt edes kokonaista kautta, kun Haas jätti sponsorinsa.

Yhteistyön kariutumisen taustalla oli Storeyn tekemät somekirjoituksen Rich Energyn virallisilla tileillä. Storey mollasi Haasia useaan otteeseen tekemällä pilakuvia tallin heikosta suorituskyvystä. Storey myös ilmoitti kerran Rich Energyn tilillä energiajuomayhtiön lopettavan yhteistyön Haasin kanssa, vaikka yhtiön hallitus ei ollut asiasta päättänyt.

Lopulta Haasin pinna loppui toimitusjohtajan sekoiluihin, ja talli irtisanoi yhteistyösopimuksen.

Sunderland, jonka ostajaksi Rich Energyä huhutaan, on perinteikäs jalkapalloseura Englannissa. Newcastlen kupeesta oleva joukkue on pelannut lähes koko historiansa pääsarjassa, mutta putosi Valioliigasta keväällä 2017. Alamäki on jatkunut, ja nykyään Sunderland pelaa Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Ykkösliigassa.