IL: JJ Lehto antoi näkemyksensä Kimi Räikkösen uran jatkosta

© Kuva: Getty Images

Formula 1 -tähti Kimi Räikkösen sopimus Alfa Romeon kanssa päättyy tähän vuoteen. Suomalaiskuljettajan jatkosopimusneuvotteluitsta ei ole vielä hiiskunut tietoa.

40-vuotias Räikkönen on sarjan vanhin kuljettaja. Syksyllä mittariin tulee jo 41 vuotta, mutta tästä huolimatta suomalainen pesi viime kaudella tallikaverinsa Antonio Giovinazzin reilusti MM-pisteissä

Entinen Formula 1 -kuski Jyrki Järvilehto ei näe syytä, miksi Räikkönen uransa päättäisi. Jatkosopimuksen takana vaikuttavat tosin monet asiat.

– Se on kiinni sekä Alfa Romeon että Kimin itsensä päätöksistä. Mitä jos Antonio Giovinazzi ei jatkakaan tallissa? Haluaako talli pitää silloin kokeneen ja luotettavan suomalaisen riveissään? Kiinnostaako Kimiä vielä ajohommien jatkuminen? Kaikki selviää kauden aikana, spekulointi tässä vaiheessa on turhaa, Järvilehto sanoi Iltalehdelle.