Williamsin uuden testikuskin Roy Nissanyn taustatukija, kanadalais-israelilainen miljardööri Sylvan Adams haluaa tuoda formulat Israeliin keräämällä sadan miljoonan arvoisen juutalaisten sijoittajien verkoston.

Aiemmin muun muassa Israelin Euroviisuja ja Giro d’Italia -tapahtumaa puuhannut liikemies kaavailee suurta visiota formuloista Israelissa.

Mies pääsi askeleen lähemmäs tavoitettaan varmistettuaan kuskilleen Nissanylle pestin Williamsin testipilottina.

Seuraava vaihe olisi maailmanlaajuisen israelilaisten ja juutalaisten sijoittajien verkoston rakentaminen. Hankkeen voimin tuotaisiin Israeliin monenlaisia kuuluisia yleisötapahtumia.

– Haluan luoda rahaston, jota tukisivat israelilaiset ja juutalaiset hyväntekijät ympäri maailmaa. (Haluan) kerätä sata miljoonaa dollaria ja tuoda Euroviisujen tai Formula 1:n kaltaisia tapahtumia tänne, Adams haaveili Globes-uutistoimiston haastattelussa.