Itsekin hengenvaarallisesta formulakolarista selvinnyt kuskilupaus Sophia Flörsch kunnioitti kesällä Belgian F2-kisassa menehtyneen Anthoine Hubertin muistoa juoksemalla maratonin.

19-vuotias saksalaiskuljettaja joutui osaksi hurjaa joukkokolaria Macaon F3-kilpailussa toissa vuoden marraskuussa. Flörsch menetti autonsa hallinnan, syöksyi päin radan seinää ja rikkoi kaksi selkänikamaa.

Saksalainen joutui intensiiviseen hoitoon sairaalaan. Teinikuskin selkää leikattiin jopa 13 tunnin ajan.

Flörsch kuntoutui onnettomuudesta onneksi täysin. Nainen päätti kokeilla rajojaan osallistumalla Berliinin maratonille.

Formulalupaus omisti 42 kilometrin juoksusuorituksensa kesällä Belgian formulakolarissa traagisesti menehtyneelle Hubertille.

– En koskaan kisannut Anthoinea vastaan, mutta tunsin hänet kartingista ja Juan (Manuel Correira, kolarin toinen osapuoli) on hyvä ystäväni. Juoksin maratonin heidän vuokseen ja kunnioittaakseni Anthoinea, Flörsch sanoi Racersille.

Sophia Floersch

@SophiaFloersch
FINISHER👊🏻 ✅#berlinmarathon ❤️ 42 km run just 316 days after 13h vertebral surgery❓Tough training pays off. Mental strengh? Yeah, think so😀 Just DO IT 💪🏻thx @Nike @SportScheck 👊🏻 #sophia #racegirl #toughcookie #changeagent #berlin42 @berlinmarathon