Naisille tarkoitettu formulasarja W Series on saanut uuden merkittävän tukijan, kun F1-sarjastakin tuttu RokiT liittyy sen yhteistyökumppaniksi.

Williamsin sponsorina tällä kaudella toiminut ja pestissä jatkava brittiläinen teleyhtiö kasvattaa näkyvyyttään moottoriurheilussa levittäytymällä jo kolmanteen moottoriurheilusarjaan. W Seriesin lisäksi yhtiö ilmoitti aiemmin ryhtyvänsä Formula E -talli Venturin sponsoriksi.

W Series -sarjan kanssa solmittu sopimus on monivuotinen. Yhteistyö takaa ROKit:lle näkyvän paikan sarjan autojen kyljistä sekä kuljettajien ajohaalareista.

Tänä vuonna ajettu ensimmäinen kausi oli menestys W Seriesille. Sarja kiinnostaa myös Suomessa, sillä Emma Kimiläinen on yksi sarjan kärkikuljettajia. Yhden voiton päättyneellä kaudella ottanut Kimiläinen äänestettiin kuljettajien valitsemaksi ”vuoden kuljettajaksi”.