Richard Verschoor ajoi voittoon legendaarisessa Macaon GP:ssä. Hollantilaiskuski nappasi klassikkokisan voiton paalumies Juri Vipsin nenän edestä.

Virolainen Red Bullin junioriohjelmaan kuuluva Vips piti kärkipaikan kisan startissa, mutta kisan puolivälissä radalla käyneen turva-auton jälkimainingeissa Verschoor onnistui puikahtamaan kisan ykköseksi.

Noustuaan piikkipaikalle 13:ksi Formula 3 -kaudella tällä kaudella sijoittunut hollantilainen puolusti sijoitustaan hienosti, tehden Vipsin yritykset turhiksi.

Kolmanneksi kilpailussa sijoittui Logan Sargaent, joka ohitti Christian Lundgaardin niin ikään kisan keskivaiheilla.

Kisan ennakkosuosikkeihin lukeutunut F3-sarjan tämän kauden mestari Robert Shwartzman joutui keskeyttämään jo ensimmäisen mutkan jarrutuksessa, kun kakkospaikalta startannut mies osui kevyesti Lundgaardiin. Ajotaitojensa lisäksi vankan taloudellisen tuen omaava venäläiskuski Shawrtzman on hyvää tahtia matkalla formula ykkösiin, mutta Macaosta muodostui hänelle pettymys.