Hurjaa katsottavaa – moottoripyöräkisa katuradalla on hengenvaarallista kolarin sattuessa – kuski tuupertuu keskelle rataa

Macaon legendaarisella katuradalla tänään nähty joukkokolari moottoripyöräkisassa on hurjaa katseltavaa.

Kilpailussa nähtiin kaksi erillistä, rajua kolaria, jotka saavat kyseenalaistamaan katuradalla kisaamisen turvallisuuden. Kapeilla teillä tilaa väistää ei ole, ja kaatumisen yhteydessä kuljettajat jäävät pelottavalla tavalla kapealle baanalle.

Varsinkin jälkimmäinen, seitsemän kuljettajaa kaatanut onnettomuus on hurjaa katsottavaa. Kuljettajat saapuvat tapahtumapaikalle pimeästä kulmasta, vailla mahdollisuutta tietää mitä edessä odottaa. Yksi kuljettaja rysäyttääkin rajusti maassa makaavan pyörän päälle.

Myös ensimmäisessä onnettomuudessa on tuuria matkassa, kun pökerryksissä oleva kuljettaja kaatuu taaksepäin keskellä rataa, pyörien vilistessä vain senttien päästä.

Katso videomateriaalia onnettomuuksista alta tai tästä.