Paalupaikka-podcastin uusimmassa jaksossa keskustellaan F1-sarjan tulevaisuudesta. Mukana on myös aina mielipiteitä herättävä aihe, ilmastonmuutos.

F1-sarja pyrkii hiilineutraaliksi, eikä tämän pitäisi aiheuttaa yhdessäkään fanissa negatiivisia ajatuksia. Mitä pahaa siinä on, että formula yksi pyrkii olemaan ekologinen rahtikuljetuksiensa ja oheistapahtumiensa osalta?

Mutta voi pojat että asiasta voikin pahoittaa mielensä. SuomiF1-sivuston toimittaja-esimies Juuso Taipale törmäsi sen verran lennokkaisiin (ja valheellisiin/vääriin) väitteisiin ja huoliin kommenttiosiossa, että hän päätti ottaa asian käsittelyyn. Nyt väännetään faktaa rautalangasta niillekin, jotka eivät asiaa halua sisäistää.

Ilmastopaukutus ja järjentakominen alkaa kohdasta 15:25.

Vaikka olisitkin ilmastomörrimöykky ja jo tässä vaiheessa pahoittanut mielesi, ota paras jakso tähän asti silti kuunteluun. Siinä käsitellään aitoja F1-aiheitakin: kauden 2021 sääntömuutoksia ja Brasilian GP:n rikasta historiaa.

Kimi Räikkösen ikimuistoinen nousu maailmanmestaruuteen 2007 ei unohdu, mutta valheellinen väittämä Lewis Hamiltonin virheestä kyseisessä kilpailussa on silti syytä oikaista, ettei se eläisi enää päivääkään. Kuuntele kohdasta 37:58 eteenpäin.

Kuuntele jakso alta tai tästä. Lisäksi jakso on kuultavissa SoundCloud-palvelussa.