Williamsin George Russellin osallistuminen kauden päätösosakilpailuun Abu Dhabissa on asetettu vaakalaudalle.

Autosport raportoi tallin seuraavan tarkasti Russellin ajokuntoa päivän ensimmäisten vapaiden harjoitusten edistyessä. Talli ei suostunut kertomaan, mistä Russellin tapauksessa on tarkalleen kyse. Mies pystyi kuitenkin osallistumaan ensimmäisiin vapaisiin harjoituksiin.

Talli on tehnyt valmisteluja, mikäli Russellin kunto estää ajohommien jatkamisen. Korvaajan saamiseksi on kuitenkin jouduttu kääntämään kivi jos toinenkin.

Ensi kaudeksi tallin kisakuskiksi hyppäävä Nicholas Latifi ei voi ajaa F1-autolla avausharjoituksia pidemmälle, sillä hänellä ei ole tarpeeksi FIA:n superlisenssipisteitä.

Mercedeksen reservikuskia Esteban Oconia yritettiin istuttaa eilen Williamsin autoon penkinsovitusta varten, mutta Renaultin ensi kauden kuski ei tuntenut oloaan mukavaksi autossa. Ocon on sarjan pisin kuljettaja, eikä hän löytänyt jaloilleen sopivaa asentoa ahtaassa F1-autossa.

Williams onkin kutsunut valmiuteen viime kauden kuljettajansa Sergei Sirotkinin, jolla ei ole tällä hetkellä mitään siteitä brittitalliin. Venäläinen toimii tällä hetkellä sekä McLarenin että Renaultin reservikuljettajana. Williams luottaa Mercedeksen voimanlähteisiin.