Citroen lopettaa rallitouhut, sisarmerkki Peugeot iski ulos uuden ralliauton, jota ei ole hinnalla pilattu – katso kuvat

Ranskalainen automerkki Peugeot on esitellyt uuden ralliautonsa. Viikonloppuna ensimmäisen kilpailuesiintymisensä tekevä menopeli on näillä näkymin konsernin viimeisin ralliohjus, kiitos Citroen-uutisen.

Citroenin ilmoitus vetäytymisestä MM-rallipoluilta osui samaan ajanjaksoon sisarmerkin uuden ralliauton kanssa. Peugeot 208 Rally 4 -merkkinimellä tunnettava auto on päivitys aiempaan R2-malliin.

Autoa vauhduttaa 1,2 litrainen turbomoottori. Ensimmäisenä sillä pääsee ajamaan Efren Llarena Madridissa ajettavassa Espanjan kansallisen sarjan kilpailussa.

Citroen maalasi Ogierista syyllistä, ranskalaismestari närkästyi sen lisäksi myös kollegoidensa aliarvioimisesta: ”Ehkä viestintä ei ole heidän vahvinta osaamistaan”

Näin Esapekka Lappi kommentoi Citroenin shokkipäätöstä: ”En aio valehdella”

Ensi vuonna yleisesti tarjolle tuleva ralliauto tulee maksamaan automerkin mukaan kuljettajalle verottomana noin 66 000 euroa. Kysyntää voi olla, sillä vanhempaa versiota on myyty Peugeotin mukaan yli 450 kappaletta.

Peugeot keskittyy rallin ohella jatkossa myös kestävyyskilpailuihin, kun se ilmoitti hyppäävänsä hyperautojen aikakauteen WEC-sarjaan.

Feliz de anunciaros, que después de varios días de test de desarrollo con el coche, Sara Fernández y yo hemos sido…

Gepostet von Efrén Llarena Rally Driver am Montag, 18. November 2019


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!