Lewis Hamilton ajatteli Niki Laudaa Mercedeksen mestaruuden varmistuttua

© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton kertoi ajatelleensa heti edesmennyttä mentoriaan Niki Laudaa Mercedeksen merkkimestaruuden ratkettua Suzukassa viikonloppuna.

Valtteri Bottaksen komea voitto Japanin GP:stä vahvisti Mercedeksen kuudennen perättäisen valmistajien maailmanmestaruuden jo useampi kierros ennen kauden loppua.

Vaikka mestaruuksia on kertynyt Mercedeksen dynastian mittaan jo varsin huima määrä, oli tämän vuoden titteli aivan erityinen tallille.

Mercedeksen pitkäaikainen johtohahmo ja neuvonantaja Lauda menehtyi toukokuussa vain 70-vuotiaana. Tragedia otettiin raskaasti saksalaistallin keskuudessa, joka oli aina vaalinut formulakonkarin läsnäoloa varikolla.

Kun kuudes mestaruus ratkesi Suzukan ruutulipulla tuli hallitsevalle kuskien mestarille mieleen heti ajasta ikuisuuteen siirtynyt esimiehensä.

– En sanoisi olevani yhtä onnellinen kuin viime mestaruuden voiton jälkeen. Menetimme Nikin ja tämä ei tunnu samalta ilman häntä. Tämä on ollut rankka vuosi meille, Hamilton sanoi RTE:lle.

– Tiedän, että hän ottaisi hattunsa päästään tuloksellemme. Olemme hänelle velkaa valtavan määrän ja tämä voitto omistetaan hänelle. Koko Mercedeksen talli omistaisi tämän Nikille. Minä ainakin teen ehdottomasti niin, brittitähti lupasi.

Lähde: RTE

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.