SPM:n Indycartallin johtomies Sam Schmidt uskoo kuskinsa Marcus Ericssonin pahoittaneen mielensä turhaksi jääneestä varakuskin komennuksesta Belgian F1-kisaan.

Alfa Romeo kutsui vielä viime vuonna Alfa Romeolla Kimi Räikkösen sijaan ajaneen ruotsalaisen Span varikolle siltä varalta, ettei suomalaistähti kykenisikään ajamaan aiemmin kärsimänsä jalkavamman vuoksi.

Ericsson kertoi ruotsalaiskanava Viasatille saapuneensa paikalle ”hätätapauksen ja todellisen ajomahdollisuuden” vuoksi.

Lopulta Räikkösellä ei ollutkaan mitään ongelmaa ajotehtäviensä kanssa, eikä Ericssonin palveluksia tarvittu.

[readmore from=”alfa romeo”]

Vaikka italialaistallin reservikuski tiedostikin kyseisen tilanteen mahdolliseksi, on hän Schmidtin mukaan pettynyt kohtalostaan.

– En tiedä, mitä Alfalla oikeasti tapahtuu, sillä minulle kerrottiin Räikkösen olevan kokonaan ulkona viikonlopulta. Halusimme tehdä heille palveluksen, eikä se ollut mikään iso juttu. Halusimme olla mukavia, Indycar-tallipomo taustoitti.

– Hän on aika näreissään, sillä hän halusi olla siellä ja on ajanut hyvin. Hän meni sinne, eikä saanut mahdollisuutta. Siksi he tarvitsivat Marcusta. Hän meni sinne, eikä saanut mahdollisuutta, SPM-jehu valitti Autosportille.

Lähde: Autosport