Italian GP:ssä nähtiin potentiaalisesti kaksi erittäin vaarallista tilannetta, joita ei olisi koskaan pitänyt syntyä.

Ferrarin Sebastian Vettel palasi spinninsä jälkeen takaisin nurmikolta radalle todella vaarallisesti auto poikittain keskellä kovavauhtista mutkaa. Vettelin lähinnä liikenneruuhkasta tutun raivostuttavan ajoliikkeen johdosta Lance Stroll joutui tekemään jarrutuksen ja väistöliikkeen, mutta autot osuivat silti toisiinsa.

Stroll liukui seuraavaksi ulos radalta, mutta mies suoritti samanlaisen paluun radalle. Tällä kertaa väistöhommiin joutui Pierre Gasly. Hiekalle ajo oli parempi vaihtoehto kuin kylkiosuma.

Vettelin ja Strollin ajoliikkeet ovat todella hämmästyttäviä F1-tason kuljettajille. Tilanteen tekee kiusalliseksi kaksikolle se, että maailma seuraa autourheilua ja sen turvallisuutta tällä hetkellä erityisen tarkasti Anthoine Hubertin kuolinonnettomuuden seurauksena. Hubert sai kuolettavan vammat Juan Manuel Correan ajettua hurjalla vauhdilla hänen autonsa kylkeen hetki ranskalaisen oman ulosajon jälkeen.

Video Vettelin ja Strollin tilanteesta alta tai tästä.