Ferrari esittelee tulevan viikonlopun Singaporen GP:ssä uusia päivityksiä autoonsa. Talli pyrkii täten nitistämään nykyisen SF90-auton heikkoudet.

Italialaistalli voitti kaksi edellistä osakilpailua, kun Charles Leclerc oli ykkönen sekä Belgian että Italian osakilpailuissa. Ferrarin kauden ensimmäiset voitot tulivat sille etukäteen sopivilla, vauhdikkailla ja vähän downforcea kysyvillä radoilla.

[readmore from=”Ferrari”]

Ferrarin tämän kauden auton ongelmat ovat liittyneet heikkoon pitoon hitaissa mutkissa. Talli ottaa juuri tällä osa-alueella pahasti kuokkaan sekä Mercedekseltä että Red Bullilta. Singaporen rata on Monacon ja Unkarin jälkeen sarjan aerodynaamisesti vaativin, joten tallin odotetaan putoavan parin kisan tauon jälkeen takaisin kärkitalleista heikoimmaksi.

Tallipomo Mattia Binotto kertoo tallin tiedostavan ongelmansa. Lyhyessä ajassa kurssia ei käännetä paremmaksi, mutta talli ei aio levätä laakereillaan.

– Tuomme Singaporeen uusia päivityksiä aerodynamiikkaamme. Toivomme niiden pienentävän eroamme muihin kärkitalleihin hitaissa mutkissa. Lisäksi tervehdimme ilolla hypersoft-renkaiden käyttöä, Binotto kertoo tallin tiedotteessa.

Pehmein rengasseos oli viimeksi käytössä Kanadassa. Silloin Sebastian Vettel oli lähellä voittoa, mutta aikarangaistus pudotti hänet toiseksi.