F1-uran avausvoitto sai Charles Leclercin kaksijakoisiin tunnelmiin – tragedia varjosti saavutusta

© Kuva: Getty Images

Belgian osakilpailusta Formula 1 -uransa ensimmäisen voiton napannut Charles Leclerc koki kaksijakoisia tuntemuksia saavutuksestaan.

Sunnuntaina vasta 21-vuotias kuskilupaus ylsi unelmaansa, joka hänellä oli ollut pikkupojasta asti. Hän voitti kilpailun autourheilun kuninkuusluokassa.

Vaikka saavutuksen suuruus varmasti vielä nuorukaisen mieltä aikanaan lämmittääkin, ei hän kyennyt iloitsemaan asiasta liikaa sunnuntai-iltana.

Leclercin voittoa varjosti hänen vanhan ystävänsä Anthoine Hubertin lauantainen järkyttävä Belgian F2-kisan kolari, joka vaati hänen henkensä.

– Minulla oli unelma lapsesta saakka, jonka saavutin. Toisaalta tämä on ollut todella vaikea viikonloppu eilisestä lähtien. Menetimme ensinnäkin ystävän, ja tällaiset tilanteet ovat hyvin vaikeita, joten omistan tämän voittoni hänelle, monacolainen huokaisi.

– Kasvoimme yhdessä ja ajoin ensimmäisen kisani koskaan Anthoinen kanssa ollessani seitsenvuotias. On niin surullista, että eilinen piti tapahtua. En voi nauttia täysin ensimmäisestä voitostani, mutta se on muisto, joka elää kanssani ikuisesti, Leclerc tunnelmoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.