Lewis Hamiltonilta mystinen purkaus sosiaalisessa mediassa – kohteena Nico Rosberg?

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton on antanut sanan säilän heilua Instagramissa.

Mercedes-kuski julkaisi Instagram-tilinsä My Storyssä viestin, jossa hän näpäytti negatiivissävytteisesti elämään suhtautuvia ihmisiä.

– On aina tuleva olemaan ihmisiä, jotka pitäkseen oman uransa elossa tekevät kaikkensa himmentääkseen muiden loistoa. Tällaiset ihmiset ovat totisesti surullisia ja eksyksissä, heitä kohtaan ei voi tuntea kuin sääliä. Sen ei pidä antaa kuitenkaan haitata. Minä en tällaisista väkitä, ja haluan kannustaa teitä kaikkia keräämään ympärillenne ihmisiä, jotka inspiroivat ja kannustavat sinua. Älä välitä välinpitämättömyydestä, Hamilton avautuu.

Hamilton ei avaa purkauksensa sanomaa sen kummemmin, mutta viestin sanoma on lähes identtinen hänen vastaukseensa Nico Rosbergille Unkarin GP:n jälkeen. Hamiltonin arkkivihollinen ja vanha tallikaveri Rosberg sai Hamiltonilta sanallista sapiskaa hänen sanomisistaan. Kaksikon välit vaikuttaisivat olevan siis edelleen hyvin tulehtuneet.

Vanhat haavat auenneet? Lewis Hamilton sivalsi häntä epäillyttä Nico Rosbergia: ”On ihmisiä, jotka eivät menestyneet, mutta jotka haluavat puhua”