Williams tiedottaa jatkaneensa yhteistyösopimusta pääsponsorinsa Rokitin kanssa. Yhteistyö jatkuu uuden sopimuksen myötä Williamsin mukaan pitkään.

Elektroniikkayritys Rokit ja Williams aloittivat yhteistyönsä tällä kaudella. Legendaarinen brittitalli tarvitsi uuden sponsorin, kun sen pääsponsorina usean kauden ajan toiminut Martini vetäytyi F1-sarjasta kokonaan.

Rokitin ja Williamsin alkutaival on ollut vaikea, sillä Williamsin tämän kauden auto epäonnistui pahasti. Lisäksi talli ei saanut autoaan valmiiksi ajoissa ennen talvitestejä. Myöhästyminen on näkynyt tallin vauhdissa, eikä Williams ole kerännyt vielä ainoatakaan MM-pistettä tällä kaudella.

Tästä huolimatta Rokitin maltti on riittänyt, ja tiedotteessa kerrotaankin molempien osapuolten olevan sitoutuneita yhteisiin strategisiin tavoitteisiin.