W Series -sarjan Assenin sunnuntain kilpailun voittanut Megan Gilkes oli onnensa kukkuloilla upean ajonsa jälkeen. Sarjan kuopus pääsi ruiskuttamaan kunnollista kuohujuomaa, ensimmäistä kertaa elämässään.

Video: Mikä maaliintulo W Seriesissä! 0,003 sekuntia erotti kärkikaksikon – upeasti noussut Emma Kimiläinen hävisi voiton puolella sekunnilla

[readmore from=”W Series”]

Vaivaisella kolmella tuhannesosalla voiton napannut kanadalainen ei ole saavuttanut menestystä naisformulasarjan avauskaudella, mutta Assenin sunnuntain kilpailuun hän pääsi lähtemään paalupaikalta käänteisen lähtöjärjestyksen turvin. Gilkes käytti tilaisuutensa, johtaen kisaa lähdöstä maaliin upeiden taisteluiden jälkeen,

Kisan jälkeisessä haastattelussa 18-vuotias Gilkes naureskeli hänen ottaneen myös ensikosketuksensa alkoholituotteisiin.

– Kanadan lain mukaan olen vielä alaikäinen tämän asian suhteen, mutta täällä Euroopassa asian suhteen ei ole ongelmaa. Otin palkintopallilla kunnon kulauksen shampanjapullosta. Se oli oikeasti pahaa ainetta, mutta tällaisella (voiton) hetkellä sekin maistui hyvältä, Gilkes iloitsi.

LUE MYÖS: Autourheilulegenda ylisti Emma Kimiläistä: ”Luokkaa muiden yläpuolella”

SuomiF1 Assenissa! Lue kaikki jutut Kimiläisen upeasta viikonlopusta täältä.

Liity myös Moottoriurheilun Olohuoneeseen ja seuraa Instagram-tiliämme!