F1-historian merkkihenkilöä, Frank Williamsia, on juhlittu Silverstonessa hänen 50-vuotisen formulataipaleensa kunniaksi.

Paluun varikolle pitkän tauon jälkeen tänä viikonloppuan tehnyt Williams-tallin perustaja pääsi kiertämään radan ympäri hallitsevan maailmanmestarin Lewis Hamiltonin kyyditsemänä. Brittikuski antoi 77-vuotiaalle Williamsille huiman kyydin, ottaen autosta paikoin kaiken irti. Williams iloitsi silminnähden kyydistä.

– Olet huligaani, F1-legenda moitti naureskellen Hamiltonia.

Frank Williams halvaantui liikenneonnettomuudessa vuonna 1986. Mies taisteli itsensä paitsi elävien kirjoihin, myös F1-tallinsa menestyksen tielle. Williams on F1-sarjan mukaan pisimpään elossa ollut neliraajahalvautunut ihminen.

LUE: Halvaantuminenkaan ei pysäyttänyt sir Frank Williamsia – näistä syistä meidän kaikkien tulisi ottaa esimerkkiä hänestä

Katso video alta tai tästä. Videon kokonaisuudessaan voit katsoa Facebookista täältä.