Naisille tarkoitettu W Series saa sinivalkoisen formulaäänen – Matti Kyllönen ja JJ Lehto selostavat Emma Kimiläisen otteita!

Viikonloppuna käynnistyvä naisille tarkoitettu formulasarja W Series näkyy Suomessa suorina lähetyksinä Viaplayssa ja Viasatin urheilukanavilta. Emma Kimiläisen ja kumppaneiden taistoa selostavat sinivalkoinen formulaääni Matti Kyllönen sekä Jyrki Järvilehto.

Kuusi osakilpailua sisältävän sarjan avauskilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Saksan Hockenheimissa. Kisaan valmistautuva Kimiläinen odottaa kauden alkua innolla.

– Olen todella innoissani W Seriesistä ja sen tuomasta mahdollisuudesta päästä taas formulan rattiin kymmenen vuoden tauon jälkeen. Tavoitteena on sarjan voitto, mutta kaiken pitää mennä nappiin ilman virheitä ja teknisiä murheita, sillä osakilpailuja on vain kuusi. On upea tunne, että Suomen kansa ja muut pohjoismaalaiset voivat kannustaa ja seurata mun edesottamuksia W Seriesissä Viasatin ja Viaplayn kautta, saan siitä paljon voimaa, Kimiläinen kertoi Viasatin tiedotteessa.

W Series -formulakisat Viaplayssa ja Viasatilla selostaa legendaarinen kaksikko Matti Kyllönen ja Jyrki Järvilehto. Parivaljakolla on takanaan kymmeniä yhdessä selostettuja F1 ja DTM -sarjan kilpailuja, joten intoa ja asiantuntemusta riittää.

– Aivan mahtavaa päästä tekemään jotain ihan uutta ja historiallista kilpasarjaa. Erityisen iloinen olen siitä, että saan vierelleni huippuasiantuntijan Jyrki Järvilehdon. JJ tuntee sarjan vaatimukset ja kaikki ne radat erittäin hyvin. Nyt annetaan hanaa ja ihan täysillä, Kyllönen hehkuttaa tulevia kisoja.

– Tästä tulee erittäin hauska ja viihdyttävä sarja. Kaikilla on samanlainen kilpakalusto ja autoja vielä vaihdetaan joka kisaan. Ei tällaista ole ollut koskaan aiemmin. Ja mikä parasta Suomesta tulee mukaan yksi ennakkosuosikeista Emma Kimiläinen, Jyrki Järvilehto puolestaan kertoo.

Lauantain ensimmäistä osakilpailua pääsee seuraamaan Viaplay-palvelussa ja Viasat Jääkiekko -kanavalla klo 17.10 lähtien. Aika-ajoja voi seurata jo klo 12:55 alkaen Viaplaysta ja Viasat Urheilu -kanavalta.

 


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.