McLarenin F1-talli on palkannut bisneskonkari Mark Wallerin uudeksi myynti- ja markkinointipäällikökseen.

Waller on toiminut aiemmin jo 25 vuotta kestäneellä urallaan muun muassa amerikkalaisen jalkapallon kärkiliigan NFL:n johtoportaassa.

F1-tallin toimitusjohtajan Zak Brownin mukaan Waller haluttiinkin mukaan juuri vankan kokemuksensa ja monipuolisen asiantuntemuksensa vuoksi.

– Markin hankkiminen tähän uuteen rooliin on taas yksi tärkeä askel pitkän tähtäimen suunnitelmassamme. Olen todella tyytyväinen, että Markin taustalla ja asemalla varustettu henkilö on päättänyt tulla McLarenille, tallipomo ylisti McLarenin tiedotteessa.

– Hänen energiansa, osaamisensa ja mielikuvituksensa tulee vaikuttamaan McLarenin kykyyn pysyä kaupallisen ja markkinoinnillisen kentän eturivissä. Ei pelkästään Formula 1:ssä vaan myös urheilussa, lifestyle-kentällä sekä teknologian alueella, Brown hehkutti.

McLaren ryhtyy yhteistyöhön autourheilun jättiläisen kanssa – ”Suosio kasvanut dramaattisesti”

Waller kehui itsekin olevansa uudesta pestistään innoissaan. McLarenin visio vakuutti markkinointivelhon toden teolla.

– McLarenin nimi on yksi urheilun voimakkaimmista brändeistä, joka on syvällä inhimillisissä, teknologisissa, innovatiivisissa ja luovissa hankkeissa. Tämä oli tilaisuus, jota en voinut sivuuttaa. Odotan innolla talliin liittymistä.

McLarenin F1-tallin kuljettaja eroaa tallista – asema kuskikokoonpanossa ei miellyttänyt