Ferrarin F1-tallin päällikön tulevaisuudesta päätettiin – ratkaisu selvillä

© Kuva: Getty Images

Ferrarin autoyhtiön johto on vahvistanut luottamuksensa tallipäällikkö Mattia Binottoon alkukauden vaikeuksista huolimatta.

Alkuvuoden tulokset ovat olleet Ferrarin leirissä miltei järkytys. Kaikki odottivat kovasti hehkutetun kehitystyön johtavan tiukempaan kilpailuun Mercedeksen kanssa.

Maranellon pettymykseksi mikään ei ole kuitenkaan muuttunut viime vuosista ainakaan toistaiseksi. Mercedes on heiluttanut edelleen tahtipuikkoa Ferrarin räpiköidessä pysyäkseen perässä.

Kisatappioiden kertyessä monet alkoivat jo spekuloida, milloin Ferrarin kärsivällisyys loppuu tuoreen tallijohtajan Binotton kanssa. Miehen päätä povattiin pölkylle.

Nyt Ferrari-konkari sai kuitenkin luottamuksen äänen toimitusjohtaja Louis Camillerilta.

– Ei ole mitään paniikkia. Minun tehtäväni on estää huhuja leviämästä, joten nyt on aika tiivistää rivejämme. Olen varma, että hän (Binotto) löytää ratkaisun. Edessä on nyt kaksi tärkeää testipäivää ja olen varma, että palaudumme nopeasti, Ferrari-pamppu vakuutti La Gazzetta dello Sportille.

– Minulla ei ole kristallipalloa, joten en voi sanoa miten löydämme ratkaisun. Olen kuitenkin varma, että testaaminen auttaa siinä, Camilleri lisäsi.

Lähde: La Gazzetta dello Sport