Charles Leclercin päihitetyä tallikaverinsa Sebastian Vettelin Bahrainin GP:n aika-ajoissa moni mietti samaa asiaa: saako nuori monacolainen ajaa huomenna voitosta?

Ferrarin uusi tallipomo Mattia Binotto kertoi jo ennen kauden alkua Vettelin olevan tallin sisäisessä arvojärjestyksessä uuden kuljettajan Leclercin edellä.

Kauden avauskilpailuissa tästä saatiin jo osviittaa, kun lopussa selvästi nopeampaa monacolaista ohjeistettiin varikkomuurilta pysymään toisen Ferrarin takana.

Leclercin ensimmäisestä paalusta mielenkiintoinen tilastohuomio – vertautuu hyvin yhteen Vettelin kanssa

Huomiseen Bahrainin osakilpailuun Leclerc lähtee ykkösruudusta, rinnaltaan Vettel. Binottolta kysyttiinkin tuoreeltaan, mikä on Leclercin rooli kisassa.

– Charles saa ajaa niin lujaa kuin vain pystyy. Hän saa yrittää paaluja ja kilpailussa parempaa sijaa autoistamme, Binotto kertoi racefans-sivustolle.

– Mutta on erittäin tärkeää, etteivät kuljettajamme ota minkäänlaisia riskejä toistensa kanssa radalla. Yhteentörmäyksiä ei saa tapahtua. Jos huomenna Charles johtaa kisan loppuvaiheessa, saa hän pysyä edellä, Binotto kertoo.