Sunnuntaina ajetaan Bahrainin GP. Jos uskot Lewis Hamiltonin voittavan, pääset tekemään 5€ panostuksella 50€ tilin.

Australiassa nähtiin suomalaisittain mukava yllätys, kun ruutulipulle kärjessä ajoikin Hamiltonin tallikaveri Valtteri Bottas. Bahrainissa kostonhimoinen Hamilton on kuitenkin ennakkosuosikki voittamaan sekä Bottaksen että koko kisan.

Mikä tässä parasta, pääset lyömään Hamiltonin voittoa kertoimella 10,00!

Tulokset, uutiset, tilastot, lähetysajat – tutustu Bahrainin GP:n kisasivuumme

Vedonlyöntimarkkina antaa Hamiltonin voitosta normaalisti kertoimen 2,60. Nyt peliyhtiö Legolas.bet on kuitenkin räjäyttänyt potin ja tarjoilee jättikerrointa. Kertoimella 10,00 pääset tekemään kaikkiaan 50€ rahaa ilman kierrätysvaatimusta.

Alapuolelta löydät tarkemmin mistä on kyse.

Hyödynnä tarjous!

Peliyhtiö Legolas.bet antaa mahdollisuuden lyödä vähintään 5 euron panoksella Hamiltonin voittoa. Saat erikoistarjouksena jättikertoimen 10,00. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä. että 5 euron panoksella saat 50€ voiton, kunhan Hamilton voittaa.

Ohjeet jättikertoimen lunastamiseen:

1. Avaa pelitili Legolas.betille TÄSTÄ.
2. Talleta ja aseta vähintään 5€ veto Lewis Hamiltonin voitolle Bahrainin GP:ssä.
3. Jos Hamilton voittaa, saat voittoa 50 euroon asti ilman kierrätysvaatimuksia. Raha on näin vaikka heti nostettavissa tilille.

Huomioi myös: Legolas.betin uutena asiakkaana saat myös lunastettua 50% talletusbonuksen 25€ asti. Näin parhaat edut saat tallettamalla 50 euroa ja lyömällä sitten 5€ panoksen Hamiltonin voitolle. Talletuksen jälkeen saat 25€ bonusrahaa ja 50€ lisää voittoa, jos Hamilton ajaa ensimmäisenä maaliin.

Miksi Hamilton voittaa?

Vaikka formulakauden avauskisassa Bottas voitti, on Mercedes-tallin nokkimisjärjestys edelleen harvinaisen selvä. Hamilton on kuskeista ykkönen, ja Bottas soittaa toista viulua. Tämän marssijärjestyksen Hamilton haluaa tehdä mahdollisimman selväksi Bahrainissa. Se tarkoittaa voittoa!

Mercedes oli myös erittäin vahva talli Australiassa. Etenkin Ferrarin vauhti oli pettymys. On ennakkoon hyvin todennäköistä, että molemmat Mercedeksen autot ovat voittotaistelussa vahvasti mukana. Ja näistä kuskeista on britti suurempi suosikki voittamaan kisan.

Hamilton on myös varmasti hiukan ärsytetty avauskisan jäljiltä. Hamilton ymmärtää nyt myös paremmin tallikaverinsa aiheuttaman uhan ja pursuaa voitonnälkää. Kerroin 10,00 on mahtava tarjous, joka kannattaa hyödyntää!