Australian GP:n voitto avasi suuren lukon Valtteri Bottaksen mielen sopukoissa. Ykkössijaa tuuletettiin voimasanoin.

Rajua kritiikkiä ja ryöpytystä osakseen viime vuonna saanut suomalainen antoi palaa useissakin yhteyksissä. C Morelle antamansa viikseen veto -kommentin lisäksi voimasanoja lipsahti myös tiimiradioon, joskaan ei suoraan televisiolähetykseen.

[readmore from=”bottas valtteri”]

– Kaikki joita asia koskee, haistakaa v*ttu! Bottas täräytti jäähdyttelykierroksella.

Bottas ajoi viime kauden voitoitta. Mies oli kaudella epäonninen, mutta myös otteet olivat selvästi tallikaveri Lewis Hamiltonia heikommat. Suoritustaso sai monet myös kyseenalaistamaan Bottaksen jatkon Mercedeksellä.

Voitto väkevän esityksen päätteeksi oli parasta mahdollista vastalääkettä näille puheille.

Näkökulma: Valtteri Bottas on pohjalla oleva arvo-osake – viisas näkee hurjan potentiaalin, typerä tyytyy ilkkumaan