F1-konkarin mukaan formulakauden parhaat kuskit ovat jo selvillä – kaksi tähtipilottia erottuvat joukosta

© Kuva: Getty Images

Entisen F1-kuljettajan Mark Webberin mukaan Max Verstappen ja Lewis Hamilton ovat epäilemättä tulevan kauden parhaat kuskit. Mies odottaa kaksikolta vahvoja ensiesityksiä Australian GP:ssä.

Formulakonkari seurasi Barcelonan talvitestejä tarkkaan. Vaikka testeistä ei voikaan vetää kovin suuria johtopäätöksiä, uskoo australialainen siitä huolimatta kahden parhaan kuskin nousseen jo nyt joukosta esiin.

Webber odottaa Hamiltonin ja Verstappenin näyttävän mahtinsa jo heti Melbournen avauskilpailusta lähtien. Lähtökohdat ovat tähtikuljettajien puolella etenkin sadekelillä.

– Siellä on tekijä nimeltään Max Verstappen. Noissa olosuhteissa Max ja Lewis Hamilton ovat parhaat maailmassa, Webber täräytti Australian Financial Reviewin haastattelussa.

– Max tulee ottamaan paljon riskejä ja tunkemaan nokkansa joka paikkaan, aussikuski ennusti vanhasta Red Bullin tallitoveristaan.

Monet havaitsivat Katalonian testeissä Ferrarin selvän etumatkan vauhdissa Mercedekseen verrattuna. Webber allekirjoittaa arvion povaten huipputallien välille entistä tiukempaa kamppailua.

– Siellä on paljon varjonyrkkeilyä meneillään. Mercedes saattaa olla hieman takajallala, mutta heillä on toisaalta uskomattoman korkea vertailukohta, Webber pohdiskeli.

Ferrari-konkari pelkää huipputallin ylivoimaa F1-kaudella – ”Auton vauhti on hirviömäinen”

Lähde: Australian Financial Review


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.