Hyundain Thierry Neuville ajoi voittoon Korsikan MM-rallissa. Belgialaiskuljettajan ykkössija varmistui dramaattisen päätöserikoiskokeen päätteeksi.

Kisaa ennen viimeistä, 20 kilometrin mittaista Power Stage -erikoiskoetta johtanut M-Sportin Elfyn Evans kärsi rengasrikon, jonka seurauksena hän putosi katkeralla tavalla kärkipaikalta kolmanneksi. Toiseksi nousi Citroenin Sebastien Ogier.

Suomalaisista paras lopputuloksissa oli viidenneksi sijoittunut Teemu Suninen. M-Sportin suomalaiskuljettaja nappasi myös kolme lisäpistettä Power Stagelta.

Esapekka Lappi oli seitsemäs ja Jari-Matti Latvala kymmenes. Power Stagen nopein oli Kris Meeke, mutta lopputuloksissa eppäonnesta kärsinyt Toyota-kuski oli yhdeksäs. Toiseksi nopeimman ajan Power Stagella ajoi Ott Tänak, joka tipahti voittotaistosta eilen rengasrikon vuoksi. Lopputuloksissa virolainen oli kuudes.

Neuville nousi voittonsa myötä MM-sarjan kärkeen 82 pisteen saaliillaan. Ogierilla on kasassa 80 ja Tänakilla 77 pistettä.